Këto janë bastoret që bashkëpunuan me Skendërbeun për trukime

226

Skendërbeu i Korçës do të jetë jashtë të gjitha garave futbollistike ngaqë është konfirmuar nga UEFA se ky klub ka bërë më shumë 50 trukime ndeshjes.

Gjashtë bastoret me të cilat ka bashkëpunuar Skendërbeu, ku njëra është drejtorit të klubit e tjetra po i njëjti person është edhe aksionar, janë: EuroBest, StarBet, Top-Bast, Baste Live, SuperBast dhe aziatikja SBObet.