Këta janë tre finalistët për çmimin e lojtarit më të mirë në Europë

199

UEFA ka zbuluar sot tre finalistët të cilët do të luftojnë për çmimin lojtari më i mirë në Europë për sezonin 2015/16. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale dhe Antonie Griezmann janë lojtarët që do luftojnë për këtë çmim.

Lionel Messi dhe Luis Suarez mbesin jashtë Top-3 dhe automatikisht jashtë luftës për të fituar këtë çmim individual.