Këta janë lojtarët që Bunjaki ka në dispozicion ndaj Finlandës (Foto)

165
Përfaqësuesja e Kosovës është kompletuar pak orë para ndeshjes me Finlandën.

Valon Berisha dhe Herolind Shala janë futbollistët e fundit që morën lejen e FIFA-s për t’u paraqitur sonte në Turku, në ndeshjen Finlandë – Kosovë.

Të gjithë ata futbollistë që kanë kërkuar t’i bashkohen Përfaqësueses së Kosovës, kanë marrë lejen e FIFA-s për një gjë të tillë.

Tani Albert Bunjaki e ka të qartë listën për ndeshjen ndaj Finlandës, dhe lojtarët që i ka në dispozicion mund t’i shikoni në fotografinë e mëposhtme.