Këta janë emrat më interesant të skuadrave kosovare të futbollit

Keni dëgjuar për skuadrat si Leshani, Ujëvara, Vjeshta e të tjera? Ato bëjnë gara në futbollin kosovar.

Në Ligën e Dytë të Kosovës në futboll dhe në Ligën e Parë në futsall janë disa skuadra që shquhen për emra karakteristik.

Leshani, Ujëvara e Malishevës, Australia dhe Gryka janë disa prej emrave interesant të ekipeve në futbollin vendor.

Ndërkohë, nga futsalli vie skuadra sipmatike me emrin Vjeshta, shkruan Gazeta Sheshi.

Gjithsesi, secili emër ka domethënien e vetë, por për shumë kë kjo duket interesante.