Kapitenët e Barcelonës nervozohen me sigurimin e klubit

109

Siguria e skuadrës së parë të Barcelonës nuk duket edhe në nivel aq të lartë. Kjo është vënë re edhe gjatë javës së shkuar, teksa tre fëmijë kishin ndërprerë seancën stërvitore, derisa ishin futur në fushë për ti përqafuar futbollistët, transmeton Gazeta Sheshi.

Megjithëse futbollistët kanë pritur mirë fëmijët, ata tashmë janë të lodhur që persona civil futen brenda seancave stërvitore dhe për këtë kërkojnë llogari nga sigurimi i skuadrës, njofton Radio Katalunia.

Skuadra ndodhet në fazën finale të sezonit, ndaj edhe koncentrimi duhet të jetë shumë më i madh,

/Gazeta Sheshi/