Kampionia olimpike dërgon buçet me lule të varri i Rugovës

166
Majlinda Kelmendi, kampione olimpike, Driton Kuka, trajner dhe Agron Kuka, kryetar i Federatës Kosovare të Xhudos bënë homazhe te varri i ish presidentit Ibrahim Rugova.
Më pas Kelmend është ndalur për vizitë edhe tek familja e ish presidentit. Fotografitë e vizitës së Kelmendit i ka publikuar në rrjetin social fb, deputetja Teuta Rugova.
13996321_1109531732445947_4917500934337644348_o

13962840_1109531929112594_8007064863969542847_o 14079995_1109534319112355_5153780813781138787_n

13987559_1109532255779228_1247955605215769855_o13698132_1109532492445871_672782508162102555_o13995412_1109532915779162_1850265272898655550_o14053891_1109533232445797_4662635005044548209_o