Jahjaga nuk merr pjese ne seancen e zgjedhjes se presidentit

144
Atifete Jahjaga nuk po merr pjese ne seancen e Kuvendit ne te cilen zhvillohet procedura per zgjedhjen e pasardhesit te saj. Ajo do te jete Presidente e Republikes se Kosoves edhe pak me shume se nje muaj.
Presidentja vazhdon viziten e saj ne Londer dhe si duket nuk e pare te arsyeshme te ndjeke seancen e votimit. Arsyet pse nuk Presidentja nuk po merr pjese nuk jane bere te ditura nga zyra e saj.