Ja se si e përjetoi Zinedine Zidane El Clasicon në Camp Nou (Video)

128

I emocionuar, i apasionuar, ndonjëherë i përmbajtshëm dhe ndonjëherë i tradhtuar nga nervat, kështu e përjetoi Zinedine Zidane El Clasicon e së Shtunës në Camp Nou, përballje të cilën lojtarët e tij e fituan me përmbysje rezultati 1-2.