Ja sa do të kushtojë iPhone 7 në Evropë? (Foto/Video)

233

iPhone 7 nga Apple tashmë është i vërtetë. Nuk ka më thashetheme dhe raporte të pavërteta për specifikat e telefonit më të famshëm në botë.

Por ajo që na intereson të gjithëve është se sa do të kushtojë iPhone 7. Sipas Huffington Post në Mbretërinë e Bashkuar, thuhet se iPhone 7 do të fillojë të shitet për 599 funta, që me kursin aktual të këmbimit, i bie se do të jetë rreth 710 euro.

270514

Në SHBA,  iPhone 7 do të shitet për 649 dollarë.

https://www.youtube.com/watch?v=Q6dsRpVyyWs