Ja rezultatet e ditës së parë dhe ditës së dytë në Kampin Nacional të Kosovës U-15

Në ditën e dytë të Kampit Kombëtar për grup-moshën U-15 që po mbahet në stadiumin ”Agron Rama” në Kastriot u zhvilluan shumë ndeshje cilësore të këtyre njomakëve. Sipas fjalëve të Ajet Shoshollit kryetar i Shoqatës së Trajnerëve të Futbollit të Kosovës njëherësh edhe përgjegjës për këtë kamp, garat po zhvillohen sipas dinamikës dhe planit të paraparë nën mbikëqyrjen e trajnerëve të grup-moshave të reja, të cilët me vëmendje po i ndjekin lojërat dhe futbollistët e rinj në mënyrë që në përmbyllje të kampit të kenë një pasqyrë reale për ndërtimin e Kombëtares U-15.

Sot janë zhvilluar katër ndeshje dhe nesër kampi do të vazhdojë edhe me katër ndeshje dhe pasdite pritet të mbyllen garat. Sot FFK-ja ka aranzhuar që të gjithë kampistët të shkojnë në Mitrovicë për të ndjekur në mënyrë të organizuar ndeshjen e Ligës së Evropës, Prishtina-Norrkoping , e cila do të zhvillohet prej orës 20.00 në stadiumin “Adem Jashari”.

 

Rezultatet  e ditë së parë dhe të dytë

Dita parë

Prishtina 1 – Gjilani               3:0

Prishtina2 – Ferizaj               4:1

Prizreni – Mitrovica                0:7

Peja – Gjakova            1:1

 

Dita e dytë

Gjilani – Prizreni           3;3

Prishtina1 – Ferizaj               3:1

Prishtina2 – Gjakova             1:0

Mitrovica – Peja           1:0

 

Nesër zhvilllohen këto ndeshje:

Gjakova – Gjilani

Prishtina1 – Peja

Prishtina2 – Prizreni

Mitrovica – Ferizaj