Ja kur dhe ku mund ta ndiqeni ceremoninë e hapjes së Lojërave Olimpike

178
Rreth orës 01:00 të mëngjesit do të fillojë ceremonia e hapjes zyrtare të Lojërave Olimpike.

Në ceremoninë e hapjes siç e dimë, për herë të parë do të kalojë edhe ekipi olimpik i Kosovës, i përberë nga tetë sportistë, të cilëve do t’iu prijë Majlinda Kelmendi.

Ceremoninë e hapjes së Lojërave Olimpike, mund ta ndiqeni në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).