Ja emrat që Ronaldo iu ka vendosur binjakëve të tij

Tashmë të gjitha mediet e mëdha botërore kanë filluar të raportojnë për ardhjen në jetë të dy binjakëve të Cristiano Ronaldo.

Portugezi raportohet se është bërë baba i dy binjakëve (djalë dhe vajzë) më 8 qershor (e enjte).

Eva dhe Mateo, pretendohet se janë emrat e fëmijëve të Cristiano Ronaldos, nëna e të cilëve nuk është zbuluar.

Ronaldo po ashtu ka edhe një fëmijë, Ronaldo Junior, që ka 6 vjet