Ja çfarë ndodh nëse hani vezë çdo ditë

267

Vezët janë ushqim i lehtë i lirë dhe konsumohen gjerësisth nga njerëzit. Përveç se plotësojnë nevojën e përditshme të proteinave, vezët forcojnë gjithashtu edhe shëndetin tuaj.

Ato janë të mbushura me aminoacide, antioksidantë dhe hekur. Përveç të bardhës së saj, edhe e kuqja e vezës është e mbushur me ushqyes të nevojshëm.

Ja çfarë ndodh me trupin tuaj nëse hani tre vezë çdo ditë për një javë:

Përfiton proteina cilësore, hekur.

Normalizojnë kolesterolin e gjakut.

Truri do të ketë shëndet më të mirë -Do të keni kocka dhe dhëmbë më të fuqishëm, -Do të keni performancë më të mirë ditore për shkak të proteinave të kualitetit të lartë.

Do të keni mbrojtje ndaj syve -Do të keni lëkurë dhe flokë më të mira.