Ismet Munishi konfirmon ofertën nga klubi i madh kosovar

7088

Që nga dhjetorit i vitit të kaluar, Ismet Munishi është i papunë.

Trajneri i mirënjohur kosovar ishte shkarkuar nga Ballkani dhe deri më tani ende nuk është angazhuar në ndonjë klub.

Sonte, Munishi ka zbuluar se është kontaktuar nga klubi i Vushtrrisë, por që duket se nuk ka pranuar.

“Më duhet ta bëj publike, më ka kontaktuar kryetari i klubit për t’u angazhuar”, deklaroi Munishi në ‘ATV’.