"Intelektualët" ua hapin rrugën këtyre emrave në klub

410

Drita është skuada e Superligës që ka mbetur më prapa se të gjitha skaudrat tjera në aspektin e organizimit.

Tash e disa javë po flitet për investitorë të rinjë në këtë klub.

Intelektualët që janë tifozëria e flaktë e këtij klubi kanë përkrahur publikisht dy emra.

“Ne si tifozë të DRITËS, publikisht jemi pro sponzorëve të ri Valon Murseli dhe Flamur Bunjaku.
Bëni apel të gjithë tifozët të jemi në përkrahje të personave në fjalë!! DRITA PO SHËNDRITË!!!:, thuhet në postimin e tifozëve në facebook.