Ilir Deda terhiqet nga Komisioni

137

Ne nderkohe qe po pergatiten fletevotimet per raundin e dyte te zgjedhjes se presidentit, Ilir Deda njoftoi se terhiqet nga Komisioni ku ishte perfaqesues i opozites se bashkuar.

Ai thote se po terhiqet me kerkese te atyre qe perfaqeson, pra VV-se, AAK-se dhe NISMA-s.