Ibrahimovic largohet nga hoteli i Unitedit (Foto)

234
Pas transferimit në Manchester Untied, Zlatan Ibrahimovic ende nuk ka gjetur një vend të përshtatshëm.

Së fundi ai është larguar nga hoteli ku zakonisht e përdorin dhe qëndrojnë lojtarët e Unitedit.

Suedezi ka larguar familjen e tij nga hoteli “Lowry” me pesë yje, duke u zhvendosur në “Radisson”, për një arsyeje mjaftë interesante.

Ibrahimovic ka dëshiruar një hotel që brenda ka pishinë, e ai ku qëndrojnë lojtarët e Unitedit nuk kishte, prandaj është zhvendosur në hotelin ku rrinë më shumë lojtarët e City.

1_1469964824-5927049 2_1469964819-7935924