I gjithanshmi Arago Jamal

328

Arago Jamal, ylli i KF Gjilanit, eshte pare te luaje ne poziten e mbrojtesit te majte ne dy ndeshjet e para te ketij stinori te Superliges. Por, ai gjate stervitjeve eshte pare te luaje edhe ne pozita te tjera dhe dukej se pershtatej shume mire. 

Kur Jamal eshte pyetur se cila pozite i pershtatej me shume, ai per Gazeten Sheshi eshte pergjigjur:

“Jamal: Unë jam një lojtar i gjithanshëm. Mund të gjej vetën në çdo pjesë të fushës. Roli i mbrojtësit të majtë është diçka e re për mua, mirëpo jam adaptuar mjaft mirë dhe më ka ecur mbarë. Do të thoja që si mesfushor i krahut të majtë do të ndjehesha më mirë”.