Humanizmi i Mavrajt, viziton refugjatët sirianë

122

Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare, Mërgim Mavraj ka vizituar refugjatë sirianë të cilët po qëndrojnë në Gjermani.

Ai ka treguar se si edhe ai është refugjat dhe se ata meritojnë më shumë përkujdesje dhe dashuri.

Më poshtë mund të lexoni të plotë postimin e Mavrajt:

Unë jam refugjat!!!

Ata meritojnë përkujdesje dhe dashuri. I lumtur që sapo pak kohë u argëtova duke luajtur futboll me këta fëmijë të mrekullueshëm të cilët nuk e meritojnë aspak këtë situatë”.

22_1460476055-1824634

111_1460476059-5601662

4_1460476044-8137663

3_1460476038-1360257