Hudhra në vesh lehtëson dhimbjen dhe heq dyllin

142

Hudhra është një bimë që shpesh jemi njohur me veti të shumta kurative që ajo shfaq për shëndetin tonë. Ajo mund të përdoret gjithashtu dhe për kurimin e problemeve në vesh.

Mjafton vetëm një thelb hudhre të qërohet dhe të pritet në mes.
Nëse vuani nga dhimbja në vesh, apo keni shumë dyllë dhe ju paraqitet shpesh, vendoseni gjysmë thelbi hudhre në vesh, por mos e fusni brenda.

Kujdesuni që ta afroni afër vrimës së veshit, të ashtuquajturën zemrën e hudhrës. Përparësitë shëruese të hudhrës, do të ndihmojnë që të qetësohet dhimbja e veshit si dhe të zbutet dylli i mbledhur, në mënyrë që të hiqet me lehtësi.

Aplikojeni këtë para se të bini për të fjetur, duke u kujdesur që të mos ju hyjë brenda dhe të nesërmen, do të jeni shumë më të lehtësuar.