HTC 10 nuk ka version me sistem Windows

174

Logoja e Windowsit nuk do të duket më në telefonat e HTC-së.

HTC kishte përdorur sistemin Windows në një version të One M8, por kjo raportohet se nuk do të ngjajë në telefonin e ardhshëm të kompanisë që do të quhet HTC 10.

Sipas “@Evleaks”, HTC 10 ai nuk do të ketë versionin Windows 10 Mobile dhe do të përdorë vetëm Androidin.

HTC po ashtu raportohet se do të përdorë vetëm sistemin Android edhe për telefonat tjerë në të ardhmen.