Gzim Rusi kontaktohet nga kjo skuadër e Vala Superligës

Futbollistët e Gjilanit janë bërë shënjestër e klubeve tjera të Vala Superligës.

Lojtari i radhës i ‘piketuar’ është sulmuesi i krahut, Gzim Rusi, shkruan Gazetasheshi.com.

Është Ferizaj që siguroi inkuadrimin në Superligë që ka kontaktuar Rusin për të shqyrtuar mundësinë e rikthimit të tij në ekipin ku kishte bërë emër.

Megjithatë, është vetëm fillimi i bisedimeve dhe nuk ka asgjë konkrete.