Grushta dhe shqelma ndërmjet tifozëve të Hajvalisë dhe Drenicës (Foto)

184

Në pjesën e dytë të ndeshjes Hajvalia – Drenica, ndodhi një incident, ku në tribunën qendrore u rrahën tifozët e Drenicës, dhe ata të Hajvalisë.

Deri tek rrahja erdhi pas reagimeve të tifozëve mysafir në një vendim të gjyqtarit Besnik Batalli.

Olle sjell disa nga fotot e rrahjes. Dyshohet se njëri nga tifozët e Drenicës nxjerri edhe armën.

Vetëm dy-tri policë e kishin të pamundur të ndanin dhjetëra tifozë, derisa përforcimet atyre u erdhën tek pas përfundimit të ndeshjes.

rrahj1 rrahja2 rrahja3