Greg Van Avermaet i artë në garën e çiklizmit, mësojeni se çfarë bëri Qëndrim Guri (Foto)

255

Greg Van Avermaet përfundoi në vendin e parë në garën e çiklizmit për meshkuj më kohë 6:10:05.

Pas tij u renditën Jakob Fuglasang dhe Rafal Majka.

Në këtë garë mori pjesë edhe cikliti nga Kosova, Qëndrim Guri, i cili nuk arriti të prek fundin e kësaj gare.

Por, garuesi nga Kosova nuk ishte i vetmi pasi vetëm 63 çiklistë arritën të qëndrojnë deri në fund.

Guri është sportisti i dytë i Kosovës që sot debutoi në Lojërat Olimpike, pas shenjëtares Urata Rama.

CpMovRIWYAAF3j2

23