Gjyshja kullere

132

Kjo gjyshe i kishte mbushur 86 vjet ka i ngjyrosur kurre floket. Por ka vendosur ta ndryshoje praktiken tani e tutje. Ajo kishte vendosur t’i nefasonte familjaret pasi kishte pare mbesen e saj e cila i kishte lyer floket me ngjyre te kuqe dhe te kalter

Helen Magcalas, sic quhet gjyshja, kishte kerkuar ngjyren “ylber” te flokeve dhe i kishte lyer ato per nje dasme ne familje. Fotot e saj kane vershuar internetin.