Gjyqtarët e Premierligës ‘harrojnë’ se janë të martuar, dehen në alkool e ‘tranohen’ me femra indoneziane

Gjyqtarët e Premierligës si duket kanë vendosur ta lënë pas presionin e të ndarit drejtësi çdo javë.

Ata kanë udhëtuar në një shëtitje bamirësie në Indonezi, por janë fotografuar duke bërë parti me një grup vajzash të reja.

Një grup i referëve që janë në top gjashqën e referëve të Premierligës, disa prej të cilëve janë të martuar, janë xhiruar me vajzat indoneziane të dehur në një ishull në Batam.

Andre Marriner, 48, Kevin Friend, 47, Martin Atkinson, 48 dhe David Coote, 36 vjeç ishte i vetmi i pamartuar i këtij grupi.

Ata po merrnin pjesë në një vizitë dy-ditore në një kompeticion bamirës të Golfit në Padang resort, të martën dhe të mërkurën.

Se si do të përfundojë kjo ‘dramë’, mbetet të shihet kur gjyqtarët të kthehen tek gratë e tyre në Angli.