Gjuriq: Lista serbe duhet të dalë me një kandidat për President të Kosovës

149

Marko Gjuriq thotë t’i këtë këshilluar përfaqësuesit e Listës Serbe që të kenë një kandidat për President të Kosovës, ka shkruar sot Radio KiM.

“Ne kemi këshilluar përfaqësuesit e Listës Serbe që të dalin me kandidatin e tyre. Mendoj që kjo do të ishte në të mirë të serbëve. Është joreale që ata ta mbështesin Thaçin edhe nëse nuk kanë kandidatin e tyre”, ka deklaruar ai për radion.  për të pasur një kandidat. Unë mendoj se kjo do të ishte një vendim në interes të serbëve, dhe serbët në qoftë se nuk kanë kandidatin e tyre, nuk duket reale për të mbështetur Thaçin”, ka thënë Gjuriq.