Gjëra që do t’ju ndodhin ne lidhjen tuaj te pare te dashurise

258
  1. Ju duket se jeni rritur dhe jeni pjekur.

2. E doni partnerin tuaj por nuk doni ta njihni me prinderit tuaj per shkak se nuk e dini se a do t’ju pelqeje atyre personi qe keni zgjedhur.

3. Ju pelqen te flini ne nje shtrat, por prape ju mungon shtrati juaj ku nuk ju pengon askush.

 

4. Do të kuptoni se sa i mahnitshem dhe permbushes eshte seksi per ju.

 

5. Do ta keni te veshtire te thoni fjalen “i dashur”

6. Do te jepeni aq shume pas partnerit sa qe do t’i harroni miqte.

7. Ju gjithashtu mund të harroni se si duken miqtë tuaj

8. Do te mesoni shprehite e njeri-tjetrit.

 

9. Preferoni të përdorni fjalë të pazakonta, pseudonime ose shprehje komunikuese

10. Për herë të parë rrezikoheni si të pambrojtura