Gjendet sozia e Diego Costës, 52-vjeçari Hoze Okuendo

129

Çdokush do të ngatërrohej dhe do mendonte se në dy fotot është i njëjti person, Diego Costa. Edhe pse u debatua shumë për moshën e sulmuesit të Chelseat, Kosta vazhdon të jetë 27 vjeç, ndonëse mimika dhe pamja e jashtme të jep përshtypjen sikur është më i madh në moshë. Mediat angleze kanë gjetur sozinë e bomberit të Spanjës.

okuendoAi është Hoze Okuendo. Ky i fundit është lojtar bejsbolli i klubit të St.Louis Cardinals. Çdokush mund të ngatërrohej edhe me moshën e tij. Hoze Okuendo nuk është 27, por 52 vjeç.