Geci: Rexhep Selimi do te donte te isha i vdekur

151

Ish-deputeti Gani Geci serish e sulmon ne Facebook deputetin e Vetëvendosjes, Rexhep Selimi. Ka shprehur bindjen se ky i fundit do ta donte të vdekur.

Madje e ka akuzuar se paguheshin banda për të vrarë tinëzisht shqiptarë. Ka vënë emrat e 25 peronave që thotë se u vranë tinëzisht.

Geci i ka thënë Selimit se “një ditë do të dalin në shesh pabesitë dhe veprat e juaja tinëzare por atëherë ju dhe pasardhësit tuaj do të turpëroheni”.

Postimin e plotë të Gecit, pa ndërhyrje redaktoriale po e postojmë më poshtë:

E Di që Rexhepë Selimi me banden e tij qe thirreshin ne Emer te UÇK-es dhe shkruanin Komunikata ne emër te UÇK-es kanë dëshiruar që edhe une Gani Geci te gjindem i vrarë ne mesin e ktyre Burrave te cilët u vranë tinzishte e pabesishtë natën nga Bandat e juaja që i paguanit për te vrarë Shqiptarë .

Po qka me ba tashë une i plagosur me nja 5 plagë ne trup jamë gjallë .
Gjithaahtu edhe vllau imē Esati i plagosur me kater plagë ne trupë është gjallë .

Zoti ma ka dhan shpirtin e jo ju.
Prandajë edhe nuk frigohem hiqë prej juve dhe e them te vërrteten dhe vetem te verrteten.

Si duket Zoti me ka lanë gjallë për me treguar se kushë keni qenë ju dhe hienat si ju.

Jamë mbrojtur dhe do te mbrohen deri sa te jemë i gjallë .

Por nji ditë do te dalin ne sheshë pabesitë dhe veprat e juaja tinzare por atehere ju dhe pasardhësit tuaj do te turpërohni .

Nese nuk do të ket gjykate qe do ti gjykoj ata qe i vranë tinez kta Burra
Atëhere Zoti do ti mallkojë urdhëdhensit dhe vrasesit ktyre burrave te mdhenjë.

Mallkimet e zotit nuk do te jënë hiqë me te lehta për ju sepse disa nga ju veqë po i perjetoni.
Janë ulurumat e tua te fundit .
Kurë Hajnii thotë kapeni Hajnin .

Qytetare te nderuar kta janē disa nga ata qe u vranë tinez prapa shpine!!!
1.)Ahmet Krasniqin
2.) Xhenajl Mustafen
3.)Shaban Manin
4.) Smail Hajdari
5 Tahir Zemaj
6.) Hasan Zemaj
7. Bekim Kastrati
8.)Besim Dajakun
9.)Komandant Drinin
10.)Ali Uken
11.)Ilir Konoshevcin
12.)Haki Imerin
13.)Ukë Bytyqin
14.)Azem Ahmetin
16.)Shefki Popoven
17,)Bardhyl Ajetin
18.)Envrë Malokun
19.)Salih Qekajn
20.)Sabahate Tolajn
21 Ismet Rrahmani
22.)Ismet Racin
23.)Isufe Haklajn
24.)Xhafer Behrami
25.)Baki Behrami
Ka edhe shumë te tjrë te vrarë e të plagosurë.