Gashi në derbi, ja gjyqtarët e deleguar në Ligën e Parë

Gjyqtari, Bajram Gashi do ta drejtojë derbin e xhiros së katërt në Ligën e Parë ndërmjet Dukagjinit dhe Vëllaznimit.

Ndërsa, Burim Jahmurataj rikthehet për ta referuar ballafaqimin Fushë Kosova – Besa.

Fotografia e Visar Kastrati