Foto në ditën e parë dhe të fundit të shkollës

234

Kujtimet e ditëve të shkollës do të qëndrojnë përgjithmonë me në dhe herët ose vonë do të përfundojmë duke ju treguar fëmijëve për ditët kur ishim në moshën e tyre.

Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor, ju sjellim edhe disa foto shumë interesante. Shumë prindër janë kujdesur që t’i bëjnë foto fëmijëve të tyre në ditën e parë të shkollës, ndërsa një foto edhe në përfundim të mësimit.

Nga vogëlushë simpatikë në zotërinj dhe zonjusha të bukura e të arsimuar. Ja 16 fotot më interesante të nxënësve në ditën e tyre të parë dhe të fundit të shkollës.