Foto e Shakires se zhveshur shtatzene

328

Ka plot cifte qe kane pozuar te zhveshur dhe fotot e tyre jane shperndare ne rrjete sociale e kane qene ne ballina revistash prestigjioze.

Si duket, kureshtja e njerezve per jeten private te yjeve eshte e perhershme.

Shiheni foton e Shakires, kengetares latine, e cila ka pozuar shtatzene me burrin e saj.

Pozimi i kengetareve shtatzene eshte bere trend dhe shume nga to kane pozuar te veshura ose te zhveshura. Ne te dy rastet, ato kane deshmuar qe bukuria e tyre nuk venitet aspak edhe gjate shtatzenise, ndonese shpesh, bile ketu tek ne, konsiderohet se te veshesh rroba qe ekspozojne barkun (ose nuk tentojne ta fshehin ate) nuk eshte e hijshme.

shakira