Formacioni të cilin mund ta merrni gratis gjatë merkatos së verës (Foto)

178

Fundi i sezonit po afrohen dhe zërat për lëvizje të bujshme në merkaton e verës po shtohen gjithnjë e më shumë. Ndërkohë që shumë klube të njohura europiane kanë bërë gati arkat për ti hapur në mënyrë që të forcojnë sa më shumë organikën e tyre, mirëpo Gazeta Sheshi, transmeton formacionin i cili pritet të jetë i lirë dhe futbollistët e saj mund të merrrni gratis.

Ky është formacioni që pritet të përfundojë pa kontrata në fund të kësaj vere:

free-agent-xi-march-mandanda_3436303Në këtë listë vërejmë lojtarë mjaft cilësor si Zlatan Ibrahimovic, Ever Banega, Van der Wiel dhe Montolivo, që ende mund të japin më të mirën në futbollin europian.

Megjithëse, shumë nga këta futbollistë janë të lidhur me transferimet të liga jashta kontintit të vjetër, si Amerikë dhe Azi.