Formacioni i mundshëm i Shqipërisë kundër Maqedonisë (FOTO)

216

Një ditë pas ndeshjes me Marokun, situata brenda skuadrës kuqezi është gazmore, e qetë dhe në kushte optimale pune. Trajneri De Biazi dhe stafi i tij kanë ideuar në detaje seancën stërvitore, duke programuar diçka të veçantë për disa grupe lojtarësh.

stervitja

Në bazë të ngarkesave fizike që kanë marrë gjatë ndeshjes miqësore, stafi i trajnerit kishte programuar tre lloje të veçanta stërvitjeje për grupe të ndryshme lojtarësh.

Grupet

kombetarja