Fluturon 500 km për të parë makinat luksoze të sheikëve arabë (FOTO)

234

Në Londër tani është sezoni kur rrugët mbushen me makinat luksoze të sheikëve arabë.

Për këtë arsye, një djalosh irlandez ka përshkruar plot 500 km me avion për të ardhur në Londër dhe të parë nga afër këto makina.

makina-8_1471620229-717603makina-5-2_1471620226-159235makina-4-2_1471620218-667253 (1)makina-3-2_1471620187-7205911makina-2-2_1471620185-35278makina-10_1471620183-1826977makina-1-2_1471620181-8397942