Finlandë – Kosovë, ja sa bileta janë shitur

186
Janë shitur të gjitha biletat e ndeshjes Finlandë – Kosovë.

9700 biletat e stadiumit në qytetin e Turkut, janë shitur për ndeshjen Finlandë – Kosovë.

Ndeshja mes Finlandës dhe Kosovës është e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Botëror “Rusia 2016”.