Finlandë-Kosovë: FIFA konfirmon treshen e gjyqtarëve, ja nga cili vend janë ata?

199

Janë publikuar emrat e tre gjyqtarëve për ndeshjen e Kosovës ndaj Finlandës.

Gjyqtar kryesor është sllovaku Ivan Kruzliak.

Asistentët e Kruzliak janë dy bashkvendësit e tij, Tomas Mokos dhe Ondre Brendza.

Finlandë-Kosovë fillon sonte në ora 20:45.