Fillon shitja e biletave për ndeshjen Kosovë – Finlandë

Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se biletat për ndeshjen kualifikuese për Botërorin 2018, Kosovë – Finlandë, e cila do të luhet më 5 shtator 2017, në stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, në ora 20:45, dalin në shitje sot.

Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë si vijon:

Tribunat E1, E2, E3, E4, E5 = 7 Euro

Tribunat C1, C2, C3, C4, C5 = 7 Euro

Tribunat D1, D4 = 15 Euro

Tribunat D2, D3 = 20 Euro

Tribunat A, B = 55 Euro

Tribuna VIP = 110 Euro

Biletat mund të bihen në qytetet kryesore të Kosovës në pikat e mëposhtme:

PRISHTINË

MALËSIA REISEN, Rruga Fehmi Agani 137

SUHAREKË, Qendra Zejtare

PRIZREN

MALËSIA REISEN, Rruga Jeremin De Rada

DEÇAN

GECI TOURS, Rruga Luan Haradinaj

PEJË

GECI TOURS, Rruga Eliot Engel

GJILAN

RINORI TRAVEL, Rruga Adem Jashari

GJAKOVË

WEST FLY, Rruga: Nënë Tereza

FERIZAJ

Kosova Turizëm, Rruga Dëshmorët e Kombit
MITROVICË

DPT Kmobile, Rruga Mbretëresha Teutë

VITI

TANAMERA

KLINË

EUROTOURS

Federata e Futbollit e Kosovës njofton se biletat e prodhuara kanë elemente të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit “Loro Boriçi” është i kompjuterizuar.