Festimi i ri i Ronaldos që po bën gjiron e botës, e po irriton kundërshtarët (Video/Foto)

Cristiano Ronaldo nuk ka mundur ta fshehë gëzimin pas golave ndaj Atletico Madiridit.

Ronaldo ishte vendimtar në duelin e vështirë ndaj rivalëve të qytetit, duke realizuar plot tri gola.

Super festim, super lojtar...

Në secilin prej tyre, ai shfrytëzoi metodë të veçantë të festimit, shkruan Telegrafi.

Qëndrimi i tij në një vend duke shprehur habi për atë se “çka ka ndodhur” duke shikuar kamerën zyrtare dhe publikun, ishte vërtet një prej gjërave më pikante të mbëmjes së kaluar.

https://twitter.com/vinesfoot/status/800084494053232641?ref_src=twsrc%5Etfw

Ky festim i Ronaldos po bën xhiron e botës dhe shikojeni atë edhe një herë nga të gjitha këndet. Kundërshtarët sigurisht se nuk e pëlqejnë atë.

https://twitter.com/iFootballPlanet/status/800086799364292608?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/vinesfoot/status/800088339114315776?ref_src=twsrc%5Etfw