Facebook po teston një opsion për TV (FOTO)

209

Gjigandi i medias sociale, Facebook, është duke testuar një opsion të ri, që ka të bëjë me televizionin.

TechSot.Al ka arritur të marrë dy foto që pasqyrojnë më së mirë këtë risi të Facebook, që nuk është përfolur fare për të. Ky është një lajm që nuk gjëndet në asnjë media tjetër teknologjike.

Ja dhe dy fotot ‘screenshot’ të bëra nga një përdorues i Facebook, me emrin Ryan Hoover.