Facebook nuk do te mundesoje ndryshimin e profilit ne mbeshtetje te Ankares

142

Facbook nuk t’i ndihmoje shfrytezuesit qe te ndryshojne foton e profilit ne mbeshtetje te Ankares kunder sulmeve terroriste dhe ne shenje nderimi per viktimat, edhe pse e ka bere kete ne rastin e Parisit.

Sajti nuk do te ofroje mundesine per te ndryshuar perkohesisht foton e tyre te profilit dhe te kurdise kohen me afat.