“F2 Freestylers” rikrijojnë golin dhe festën e Balotellit ndaj Gjermanisë (Video)

138

Freestylerët nga Anglia rikrijojnë magjinë e Balotellit.

“F2 Freestylers” njihen në mbarë botën e futbollit si djemtë e numrave me top.

Kohën e fundit ata kanë publikuar një video në bashkëpunim me birrën zyrtare të Euro 2016, Carsberg, në të cilën video ata rikrijojnë mënyrën e golit të Balotellit ndaj Gjermanisë dhe festimin pas shënimit.