“Euro 2016”, kjo nuk pritej për Shqipërinë (Foto)

123
Shqipëria është kombëtarja me koeficientin më të lartë për ta fituar Kampionatin Evropian të këtij viti në Francë.
Kuota e Shqipërisë për ta fituar Evropianin e këtij viti nga Bwin është 501.

Asnjë kombëtare tjetër nuk ka koeficient më të lartë se sa kuqezinjtë.

Gjermania llogaritet favorite me 4.30, e ndjekur nga Spanja me 6.50 dhe Belgjika me 12.00.

– See more at: http://lajmi.net/koeficienti-shqiperise-per-ta-fituar-evropianin-foto/#sthash.5E82ybwT.dpuf