EULEX nuk ka dënuar asnjë ekzekutor serb të masakrës së Krushës

92

Familjarë, përfaqësues të institucioneve lokale e qendrore kanë përkujtuar sot 17 vjetorin e masakrës në Krushën e Madhe, ku është kritikuar EULEX-i, i cili nuk ka arrestuar e dënuar asnjë nga ekzekutoret serbe që vranë dhe masakruan fëmijë, gra dhe pleq të këtij fshati.

Pas vendosjes së kurorave me lule, në Krushë të Madhe është mbajtur një akademi përkujtimore, ku u kërkua edhe zbardhja e fatit të të atyre që vazhdojnë të konsiderohen si të pagjetur, ku u tha se këtë çështje e mban peng politika./KosovaPress/