Emërohet zëvendësministri i Punëve të Jashtme

158
Valon Murtezaj është emëruar në pozitën e zëvendësministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, raporton koha.net.

Vendimi për emërimin e Murtezajt në këtë pozitë tashmë është marrë dhe ai do të fillojë punën në MPJ, gjatë kësaj jave.

Valon Murtezaj është profesor universitar në Paris ku ligjëron lëndë që lidhen me diplomacinë dhe negocimin si dhe ka përvojë të gjatë në fushën e diplomacisë.

Murtezaj deri më tani ka qenë këshilltar politik për punë të jashtme i kryeministrit Isa Mustafa dhe vjen nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës.