Ekipet të cilat kanë kaluar në çerek-finale dhe hedhja e shortit

117

Tashmë kanë përfunduar të gjitha ndeshjet e 1/16 së finales në Champions League.

Ekipet të cilat kanë kaluar në çerek-finale janë:

Nga Spanja janë 3 ekipe: Real Madrid, Barcelona & Atletico Madrid

Nga Gjermania janë 2 ekipe: Bayern & Wolfsburg

Nga një ekip nga Anglia, Franca dhe Portugalia: Manchester City, PSG & Benfica.

Shorti për 1/8 e finales hidhet të premten në orën 12:30. Ndeshjet e para çerek-finaliste do të luhen me 5/6 prill ndërsa ndeshjet e kthimit me 12/13 prill.