Dy gola veç në pjesë të parë, “shpërthen” Lirim Kastrati

Lirim Kastrati ka “shpërthyer” në ndeshjen miqësore të ekipit të tij Lokomotiv Zagreb ndaj Istras.

Rezultati pas pjesës së parë është 3:1, ndërsa veç reprezentuesi kosovar, Lirim Kastrati ka shënuar dy gola nënuar dy gola në minutat 9-të dhe 44.

 

Me ndihën e Kastratit, Lokomotiv Zagreb arriti ta përmbyste rezultatin pasi fillimisht ishte në disavantazh nga minuta e gjashtë