Drita-Prishtina, (LIVE)

725

Tjetër ndeshje interesante pritet të jetë ajo në Gjilan, me ç’rast dy rivalët e vjet Drita dhe Prishtina kanë dalur në mejdan për të luftuar për pikët e rradhës që mund të jenë shumë me vlerë për vazhdimin e kampionatit.

Mbyllet pjesa I-rë:  
Drita dhe Prishtina mbyllin 45 minutëshin e pjesës së parë me rrjeta të heshtura. Dy skuadrat rrespektive kishin mundësitë e tyre, mirëpo asnjëherë nuk arritën të gjenin çelësin për të realizuar në portën e Halimit apo Kolshit.

Drita: Halimi- Baxhuku, Hashani, Haliti, Tusuni, Sejdiu, Berisha, Kastrati Shillova, Shabani, Murati. Trajner: Sadat Pajaziti.

Prishtina: Kolshi – Thaqi, Miloviç, Kukaj, Dumani – Boshnjaku, Dajaku, Elshani – Lushtaku, Dren Gashi, L. Osmani. Trajner: Sami Sermaxhaj.

Gjyqtarë: B. Gashi, E. Baliqi, G. Mehmeti, L. Mustafa.