Draymond Green: “Të fitojsh tituj është më mirë se të bësh seks”

158

Draymond Green është njëri ndër personalitet më me namë në ligën amerikane të basketbollit në NBA. Mirëpo, një deklaratë e anësorit të Golden Satate Warriors, ka befasuar të gjithë publikun, të cilën në vazhdim e transmeton Gazeta Sheshi.

“Dëshira ime është më e madhe për të fituar tituj se të bëjë seks”, ka theksuar Green, njëri ndër basketbollistët më të mirë të njohur në NBA.

Draymond Green është një pikë shumë e fortë e skuadrës së tij, që së bashku me Stephen Curry-n dhe Klay Thomspon, formojnë një treshe fantastike.

Sezonin e shkuar me skuadrën e Golden State fituan unazën e artë, mirëpo mbetet për tu parë nëse është ndjerë më eksplicit me këtë rast apo me mardhëniet e tij me bashkëshorten.